0492 36 46 55

Ericsson kent Gold Card toe aan medewerkers Hendriks

Uitreiking Safety Awards (Gold card) van Ericsson

Medewerkers Ton van den Broek, Arno van Ansem en Juan Morais van onze prefferred contractor Hendriks ontvingen op 5 oktober 2020 een Ericsson Gold Card op site S12616.

Van links naar rechts; Jochem Hendriks, Marcel Oldenwurtel (Collé), Normen Rovers, Ton van den Broek, Arno van Ansem (achter), Robert Nieuweboer, Juan Morais, Michiel Sukel. 

Ericsson heeft vorig jaar het initiatief ‘Gold Card’ gelanceerd om medewerkers die voor Ericsson werkzaamheden uitvoeren te waarderen voor hun positieve bijdrage om altijd veilig te werken.

Dit team van Hendriks, Ton van den Broek, Arno van Ansem en Juan Morais zijn dagelijks boven gemiddeld goed bezig met veilig werken op de locaties. Zij nemen veiligheid altijd serieus en ondernemen eerst acties als de situatie op locaties nog niet veilig genoeg is om de werkzaamheden daarna wel veilig te kunnen starten. Krijgen ze het niet direct zelf opgelost dan maken ze dit bespreekbaar met hun eigen leidinggevenden of soms via Ericsson OHS. Zij zorgen er dus voor dat ze allereerst elke dag weer opnieuw s’ avonds veilig thuiskomen bij hun families, maar ook dat Hendriks en Ericsson te boek staan als bedrijven die professioneel en veilig werken.

Veilig werken willen wij als Ericsson waarderen en promoten door deze drie medewerkers een Gold Card aan te bieden waarmee ze bij Ericsson een goodiebag kunnen bestellen die naar ze opgestuurd zal worden. We willen hiermee iedereen aanmoedigen om dagelijks veilig te blijven werken en veiligheid te promoten aan elkaar, dit door elkaar aan te spreken op onveilige situaties (of gedrag) zodat we in de toekomst meerdere medewerkers/teams deze Gold Card aan kunnen bieden. #SafetyStartsWithMe

 

Voor de uitreiking van de Gold Cards op maandag 5 oktober op site S12616 te Eindhoven zijn vanuit Hendriks Jochem Hendriks en Normen Rovers aanwezig geweest, vanuit Ericsson waren Michiel Sukel en Robert Nieuweboer aanwezig.

Ik wil iedereen bedanken voor hun inzet en het meedenken om dit tot een succes te laten zijn.

Michiel Sukel & Robert Nieuweboer, Ericsson OHS SME’s